Jullie meest onvergetelijke dag in een video.

Jullie zijn verloofd en gaan binnenkort voor het officiële gedeelte. Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere dag waarbij jullie in het middelpunt staan, omringd door familie en vrienden.

Hoe leuk is het om daarna terug in dat moment van vreugde te kunnen kruipen? Met een video van jullie bruiloft heb je een mooie herinnering en ervaar je telkens opnieuw mooie emoties.

Kennismakings

gesprek

We leren jullie graag beter kennen. Zo heb je niet ineens volslagen vreemden op je memorabele dag. We bespreken jullie wensen, maken afspraken en tellen af naar the big day. Spannend!

The big day!

Vandaag is de mooiste dag van jullie leven! Alles draait vandaag om jullie. Geniet vooral van dit moment en wij zorgen ervoor dat alle emoties en hoogtepunten vastgelegd worden op beeld.

The hangover

Terwijl jullie genieten van jullie honeymoon gaan wij aan de slag met jullie bruiloftsvideo. Binnen 4 weken kunnen jullie blijvend nagenieten van deze prachtige dag. En wij ook!

Hikkup Shop

Wil je nog net een beetje extra op jullie trouwdag. Dan hebben we ook verschillende mogelijkheden in onze Hikkup shop. Van lakzegels en enveloppen tot gastenboeken en tafeldecoratie, we helpen je graag om jullie bruiloft extra bijzonder aan te kleden.

Heb je zelf al een idee? Ook dan denken we graag mee en helpen we jouw dromen realiseren.

Recensies

Tarieven

Mooi Moment
± 2 uur op locatie
1 videograaf
Geluidsopname

Social clip ±3 min.

Rechten-vrije muziek*

€360,-

Prachtige dag
± 6 uur op locatie
1 videograaf
Geluidsopname

Social clip ±5 min.

Rechten-vrije muziek*

€875,-

Onvergetelijke herinnering
±10 uur op locatie
2 videografen
Geluidsopname

Social clip ±7 min.

Trouwfilm ±30 min.

Rechten-vrije muziek*
Droneshots**

€1695,-

Alle tarieven zijn excl. reis- en eventuele overnachtingskosten

*Om de video online te kunnen delen heb je rechten-vrije muziek nodig, houd je deze privé zijn er ook andere opties mogelijk.

** Indien de locatie en het weer dit toelaat.

Frequently asked questions

Hoe werkt het met de betaling?

Twee maanden voor de bruiloft ontvang je van ons een factuur met een 30% aanbetaling. Het overige bedrag wordt in rekening gebracht nadat wij de video hebben afgeleverd. De aanbetaling wordt niet vergoed indien de opnames gecanceld worden (tenzij uitzonderlijke omstandigheden buiten eigen macht om)

Eten jullie mee?

We hoeven niet aan te schuiven bij het diner met alle gasten, maar een hapje eten zodat we er de rest van de avond weer tegenaan kunnen is wel zo prettig.

Kom gezellig langs!

Swentiboldstraat 21,

6137AE Sittard

Contact@hikkup.nl

+316 45 09 75 45