Jullie meest onvergetelijke dag in een video.

Jullie zijn verloofd en gaan binnenkort voor het officiële gedeelte. Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere dag waarbij jullie in het middelpunt staan, omringd door familie en vrienden.

Hoe leuk is het om daarna terug in dat moment van vreugde te kunnen kruipen? Met een video van jullie bruiloft heb je een mooie herinnering en ervaar je telkens opnieuw mooie emoties.

Kennismakings

gesprek

We leren jullie graag beter kennen. Zo heb je niet ineens volslagen vreemden op je memorabele dag. We bespreken jullie wensen, maken afspraken en tellen af naar the big day. Spannend!

The big day!

Vandaag is de mooiste dag van jullie leven! Alles draait vandaag om jullie. Geniet vooral van dit moment en wij zorgen ervoor dat alle emoties en hoogtepunten vastgelegd worden op beeld.

The hangover

Terwijl jullie genieten van jullie honeymoon gaan wij aan de slag met jullie bruiloftsvideo. Binnen 6 weken kunnen jullie blijvend nagenieten van deze prachtige dag. En wij ook!

La Mano

Wil je nog net een beetje extra op jullie trouwdag. Dan hebben we ook verschillende mogelijkheden in onze webwinkel: La Mano. Van lakzegels en enveloppen tot gastenboeken en tafeldecoratie, we helpen je graag om jullie bruiloft extra bijzonder aan te kleden.

Ook als je niet precies vindt wat je zoekt of zelf een leuk idee hebt, kunnen we meedenken en iets op maat maken 🙂

Recensies

Tarieven


Mooi Moment
± 2 uur op locatie
Geluidsopname
Dronebeelden

Social clip

Rechten-vrije muziek

€530,-

Tweede videograaf? + €180,-
Prachtige dag
± 6 uur op locatie
Geluidsopname
Dronebeelden

Social clip

Rechten-vrije muziek

€1190,-

Tweede videograaf? + €540,-
Onvergetelijke herinnering
±12 uur op locatie
Geluidsopname
Dronebeelden

Social clip

Rechten-vrije muziek

€1850,-

Tweede videograaf? + €900,-

Alle tarieven zijn inclusief reiskosten binnen Limburg.

Extra opties

Uitgebreide film
Een uitgebreide film bevat al het opgenomen materiaal, dus ook de beelden die de social clip nét niet gehaald hebben. Hier zitten ook de speeches in verwerkt. Deze video is meestal 30-60min lang.

va. €200,-

Tweede videograaf

Met een tweede videograaf worden de beelden van je video rijker, want je kunt alles van twee perspectieven vastleggen. Vooral bij het aankleden, de first look, de ceremonie en de openingsdans heeft een tweede persoon een goede meerwaarde.

va. €180,-

Drone beelden*
Drone beelden zijn inclusief in bovenstaande prijzen.
Hebben jullie een ceremonie buiten en willen jullie dronebeelden? Dan is dat alleen mogelijk met een tweede videograaf, zodat we geen essentiële onderdelen missen tijdens de ceremonie.

*indien het weer en de locatie dit toelaat

Maatwerk
We houden van open communicatie. Daarom hebben we pakketten gemaakt zodat jullie weten wat jullie kunnen verwachten.
Passen de pakketten niet helemaal bij jullie wensen? Dan denken we graag mee en kunnen we een offerte op maat maken.

Frequently asked questions

Wat is de meerwaarde van een tweede videograaf?

Met een tweede videograaf worden de beelden van je video rijker, want je kunt natuurlijk dubbel zoveel vastleggen. Vooral het aankleden, de first look, ceremonie, speeches en de openingsdans zijn momenten die je met twee personen heel mooi van beide perspectieven kunt vastleggen. Als er maar 1 videograaf aanwezig is moeten er keuzes gemaakt worden: bijvoorbeeld alleen de spreker in beeld zodat je de hele speech hebt, maar je ziet niet de reacties van anderen óf afwisselen zodat je ook de reacties van het publiek ziet maar dan heb je niet de hele speech op beeld.

Maken jullie ook foto’s?

Nee, wij doen geen fotografie. We kennen wel een hoop fotograferen waar we al eerder een fijne samenwerking mee hebben gehad die we jullie kunnen aanbevelen.

Wat is een social clip?

Een social clip is eigenlijk een samenvatting van de gehele dag in max. 7 minuten. Dit is een video die leuk is om te laten zien aan familie en vrienden op een feestje en die je zelf ook sneller zelf tussendoor erbij zal pakken. Niet te lang, maar wel een compleet beeld van de sfeer van jullie bijzondere dag. Daarnaast kun je deze video ook op social media delen indien gewenst.

Wat betekent rechtenvrije muziek?

Op muziek zit copyright van de maker. Je kunt niet zomaar elk liedje van het internet plukken en deze onder jouw video plaatsen. Wij hebben abonnementen waar we rechtenvrije muziek kunnen kiezen, die dus wel gebruikt mag worden. Hierdoor kun je de social clip bijvoorbeeld ook op social media plaatsen zonder dat je een copyright claim krijgt. Voor privésfeer kun je wel wat populairdere liedjes kiezen, dus in de trouwfilm verwerken we wel de liedjes naar keuze.

Maken jullie ook droneshots?

We kunnen zeker vliegen met onze drone, mits het weer en de locatie dit toelaat. Als we met z'n tweeën zijn kan dit ook tijdens bijvoorbeeld de ceremonie als deze buiten plaatsvindt. Is er maar één videograaf aanwezig zullen er shots tijdens rustige momenten gemaakt worden.

Hoe wordt de video aangeleverd?

De video wordt digitaal aangeleverd op jullie eigen bruiloftpagina. Hier kunnen jullie de video bekijken en downloaden.

Hoe werkt het met de betaling?

Één maand voor de bruiloft ontvang je van ons een factuur per mail met een 30% aanbetaling. Het overige bedrag wordt in rekening gebracht nadat wij de video hebben afgeleverd. De aanbetaling wordt niet vergoed indien de opnames gecanceld worden (tenzij uitzonderlijke omstandigheden buiten eigen macht om).

Wil je liever het hele bedrag liever in een keer betalen, kunnen we hier samen afspraken over maken.

Ik wil toch nog een lange versie!

Waren jullie zo enthousiast over de social clip en willen jullie toch nog de lange versie bijboeken? Dat kan! neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden.

Eten jullie mee?

We hoeven niet aan te schuiven bij het diner met alle gasten, maar een hapje eten zodat we er de rest van de avond weer tegenaan kunnen is wel zo prettig.

Maken jullie ook video’s op locatie in het buitenland?

Een video van een bruiloft in het buitenland is zeker mogelijk. Hier komen wel wat praktische zaken bij kijken zoals een overnachting en vervoer. Deze zitten niet inbegrepen in bovenstaande prijzen. Hierover gaan we samen in overleg.

Telefoon

+316 45 09 75 45

Adres

Swentiboldstraat 21,

6137AE Sittard

Socials

Plan een kennismakingsgesprek!