Onze werkwijze

Ieder project is anders en dat maakt ons werk ook zo leuk! We horen graag jouw verhaal en genieten van alle ervaringen op plekken waar we soms wel of juist helemaal niet vaak komen. In de kern is dit de manier waarop wij werken:

Kennismaking

Voor we aan de slag gaan, willen we graag weten wie we voor ons hebben. We leren elkaar kennen en gaan in gesprek over jullie doelen en wensen. Op basis van de informatie uit dit gesprek maken we een offerte.

Aan de tekentafel

In de offerte wordt vaak al een eerste concept toegelicht. Deze werken we verder uit tot een script en eventueel een storyboard. Dit vormt de basis van het project. Het is dan ook belangrijk om hier kritisch naar te kijken.

Aan de slag

Wij komen de opnames doen of starten in het geval van een animatie met illustreren. De scene's worden eerst nog als 'still' in een definitief storyboard verwerkt, zodat je al een iets beter beeld krijgt van hoe het eruit gaat zien.

Een vleugje magie

We brengen jouw video of animatie tot leven. Binnen 2 weken* na de opnames proberen we de eerste (ruwe) versie aan te leveren. Hierop kan je feedback geven en creëren we samen een mooi eindproduct.

*Afhankelijk van de lengte en inhoud van de video. Animaties hebben over het algemeen iets meer tijd nodig.

Wij brengen jouw verhaal tot leven

Meggie Geelen

Meggie is vooral creatief in het bedenken van scripts en interviewen van mensen. Daarnaast staat ze ook af en toe achter de camera.

Joeri Housen

Joeri steekt er bovenuit als cameraman. Letterlijk en figuurlijk met zijn bijna 2 meter. Hij kan er van genieten als een edit vloeiend als een puzzel in elkaar valt.

Kom gezellig langs!

Swentiboldstraat 21,

6137AE Sittard

Contact@hikkup.nl

+316 45 09 75 45