Stichting Radar

Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid-Limburg. Zij ondersteunen cliënten op een gelijkwaardige manier om invulling te geven aan hun leven. Met meerdere video's brengen wij de verhalen binnen Radar in beeld. 

Stichting Radar biedt diverse mogelijkheden aan voor dag- of werkbesteding die verschillend inspelen op ieders behoeften en capaciteiten. Van belevingsgerichte activiteiten tot zelfstandig werken. Voor iedereen is er iets dat bij hem of haar past. Voor diverse steden in Zuid-Limburg hebben we het aanbod van dagbesteding en werkprojecten in beeld gebracht om cliënten, maar ook ouders/verzorgers te informeren naar de mogelijkheden binnen Radar

Rosa Run Sittard

Medewerkers en cliënten van Radar hebben samen de Rosa Run in Sittard uitgelopen. Een sportieve dag (ook voor mij) vol met plezier en gezelligheid

Werken met Jong volwassenen

Jongvolwassene cliënten vinden het geweldig om nieuwe dingen te leren ze groeien enorm en zijn heel zelfstandig. Ze hebben leuke ideeën, wensen en doelen waar ze samen met de begeleider naartoe kunnen werken

Prokkelstage 2019

Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder. Een speciaal belteam van Radar ging aan de slag met de diverse wensen van de cliënten die graag wilden Prokkelen. Van werken bij een boomkwekerij tot radio maken bij RTV Maastricht, meerijden met de politaxi en stemmetjes inspreken van Disney figuren. Het kwam allemaal langs tijdens de prokkelweek!

De week van het werkgeluk

Om de cliënten en het personeel een beetje extra geluk op de werkvloer te geven heeft het hoofdkantoor gezorgt voor maar liefst 6000 gelukskoekjes die verdeeld werden onder verschillende dagbestedingen van Radar. We hebben veel blije gezichten mogen zien tijdens deze opnames!


Kerstcadeautjes maken

Voor kerst kwamen verschillende cliënten van Radar bijeen om voor het personeel creatieve cadeautjes te maken om toe te voegen aan het kerstpakket!

De kerstshow bijSTOX

De cliënten van Radar en medewerkers van bijStox hebben als team een super kerstshow in elkaar gestoken. Wij mochten dit op beeld vastleggen om te laten zien hoe dit proces verlopen is.

"Jullie film over de prokkelstages bracht mij vreugde en enthousiasme! Heel leuk de smiles te zien van alle prokkelaars. Heel goede film hebben jullie gemaakt voor Radar, de mensen en de bedrijven. Dank hiervoor en tot ziens!"

Bekijk ook deze video's!

Andy & Roy
Woonwijzerwinkel Limburg

Kom gezellig langs!

Swentiboldstraat 21,

6137AE Sittard

Contact@hikkup.nl

+316 45 09 75 45