Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een hogeschool met ruim 15.000 studenten en heeft vestigingen in Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen. Om het aanbod van de diverse opleidingen te promoten dat Zuyd Hogeschool te bieden heeft, zijn we bezig met het ontwikkelen van video's voor diverse opleidingen waarbij je een dag meeloopt met studenten. 

Tolken en lokaliseren

Binnen de Vertaalacademie zijn de werktalen voor iedere student Nederlands, Engels en één keuzetaal: Duits, Frans of Spaans. Vanaf jaar twee maak je kennis met de specialisaties binnen het vertaalvak. Aan het eind van jaar 2 kies je er één als afstudeerspecialisatie: vakspecifiek vertalen, tolken, ondertitelen en software vertalen. Deze twee studenten laten jou zien hoe dit in de praktijk werkt.

Verpleegkunde deeltijd

De deeltijdopleiding verpleegkunde is een flexibele opleiding waarbij je zelf in handen hebt hoe je de opleiding volgt. Vaak wordt de opleiding erg onderschat. Er wordt veel discipline, motivatie en ook flexibiliteit van de studenten en hun omgeving gevraagd. Om studenten beter voor te bereiden op alles wat de studie met zich meebrengt, nemen we een kijkje in het dagelijks leven van Krista en Dave.

Commerciële Economie

Bij de opleiding Commerciële Economie leer je hoe je de klant centraal zet en met de juiste boodschap en kanalen de doelgroep bereikt. Van een strategisch marketingplan tot slimme verkooptechnieken en een uitgekiende social media campagne. Vier studenten nemen je een dag mee om te laten zien hoe hun opleiding hen voorbereid op de toekomst, waarbij ze ieder een ander pad volgen.

Logopedie

Als logopedist werk je met een breed scala aan mensen met spraak- en taalproblemen bijvoorbeeld door autisme of een verstandelijke beperking of coach je mensen hoe zij het best gebruik maken van hun stem, spraak en ademhaling.De opleiding heeft verschillende lesvormen zoals: hoor- werk- en vaardigheidscolleges. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan persoonlijk contact en zijn er ook veel studenten uit de euregio die hier hun studie volgen. 

Bekijk ook deze projecten